Solgt
Gl Darumvej 6, St Darum, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 4½ MÅNED

Hvis historie og charme betyder noget for dig, er denne villa helt sikkert et kig værd! Her er intet traditionelt, og alle detaljer og renoveringer er særligt tilpasset dette skønne hjem. Villaen har en central beliggenhed, med kun 14 min. kørsel til Esbjerg midtby og 20 min. kørsel til Ribe. Med andre ord en fremragende placering, for dig der vil have let tilgang til din arbejdsplads.

Darum er en lille perle tæt på Vadehavet, hvor samhold og nærvær er i højsædet. Dertil er man i kort afstand til den smukkeste natur. Dertil har Darum et attraktivt foreningsliv og populær skole samt børnehave.

Villaen har en stor og lukket grund, med masser af plads til at nyde alle årstiderne. Tilhørende er der samtidig en stor garage/værksted, med mulighed for hobbyer til gør-det-selv manden.

Indretningen er unik på sin egen måde, og har masser af detaljer overalt. Fra villaens entré, finder man et nydeligt gæste-W.C., samt en stor og flot hall, der sender tankerne hen på en herskabelig villa.

Hall’en er bindeled til et stort værelse, samt et lyst og lækkert badeværelse fra 2019. Køkken/alrummet har smukke sildebensgulve, og har masser af lysindfald fra de store vinduespartier. Herfra har man samtidig direkte udgang til den imponerende træterrasse, hvorfra aftensolen kan nydes. Køkkenet er endnu ikke opsat, så denne del kan en køber selv have mulighed for at vælge.

Bag de franske døre, og i naturlig forbindelse til alrummet, finder man en stor og møbleringsvenlig opholdsstue, hvor hele familien kan samles og nyde tilværelsen. 

1. salen er en ideel børneafdeling, idet der her er 3 gode værelser samt badeværelse og depot. På den måde kan man opnå den populære og moderne indretning, med hhv. voksen- og børneafdeling.

Kælderen byder på store disponible rum, som sagtens kan anvendes til hobbyrum, aktivitetsrum eller lignende. Her er i alt 4 disponible rum, samt egen udgang til haven.

Samtlige vinduer er løbende skiftet til vedligeholdelsesfrie materialer, der gør vedligeholden minimal på denne villa. ejendrøm er klar til at vise villaen frem, når du har tid, så kontakt os allerede i dag, for nærmere information.


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Gl Darumvej 6, St Darum, 6740 Bramming