Solgt
Gl Darumvej 38, Darum Mark, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 54 DAGE

I fantastiske omgivelser, hvor naboer ikke findes, ligger denne fredfyldte landejendom på Gl. Darumvej 38. Denne tidligere landbrugsejendom, har de sidste mange år været brugt som traditionel familievilla, med et utal af muligheder i de omkringliggende bygninger. Her forefindes både stort maskinhus, værksted, garage og meget mere. Ideelt for parret, der drømmer om god plads inde som ude.

Jorden til ejendommen bliver frastykket, således du selv kan placere de 2 medfølgende hektar. På den måde kan du placere din matrikel, som du ønsker den.

Villaen har som nævnt et stort maskinhus, der i dag primært bruges til opbevaring af campingvogne. Dertil er der et godt fyrrum med pillefyr. I naturlig forlængelse af stuehuset, finder man en stor garage m. elport.

Fra garagen kan man gå tørskoet ind i det renoverede bryggers. Bryggerset er sammen med badeværelset og gangen renoveret med gulvvarme og moderne materialer i 2012. 

Hall’en er bindeledet til 1. salen, samt køkkenet. 1. salen er en ideel børneafdeling med 2 store børneværelser, samt en stor repos, som med fordel kan benyttes til aktivitetsrum. Her kan børnene lege og færdes i fred, uden forældrenes indblanden.

Køkkenet er meget velholdt, hvortil der er lavet et "kreativt-hjørne" til børnene. I naturlig forbindelse hertil, finder man stor spisestue samt opholdsstue. Fra stuen har man en imponerende udsigt over de åbne marker.

Havestuen giver et fantastisk lys, og er helt perfekt, når duggen ligger sig. Her kan de gode sommeraftener forlænges, og nydes i fulde drag.

Voksenafdelingen består af et soveværelse m. faste skabe, dertil er der udgang til haven (har tidligere været brugt som entré). I afdelingen er der også et godt badeværelse m. bruseniche. Badeværelset fremtræder i retro-stil, men er meget velholdt.

Af andre vigtige informationer, skal det nævnes at der er solceller til ejendommen, som er på den gl. ordning. Taget og de udvendige murer er renoveret i hhv. 1996 og 2004. 

Så ønsker du fred, ro og landlig idyl, og vil du fortsat have kort afstand til arbejdspladsen i Esbjerg, så er denne villa helt sikkert noget for dig!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Gl Darumvej 38, Darum Mark, 6740 Bramming