Solgt
Gestenvej 39, 6600 Vejen
Fritidslandbrug

EJENDOM MED FANTASTISK NATUR 2,5 KM FRA VEJEN

Er drømmen at flytte på landet, men fortsat være i kort afstand til byens mange faciliteter? Så er Gestenvej 39 helt sikkert noget for dig. Her er der cykelsti hele vejen til Vejen, som byder på offentlig transport, indkøb, gågade, skoler og et super fedt idrætcenter og MEGET MEGET mere. Beliggenheden er et kapitel for sig selv og med kun 2,5 km til Vejen, ligger ejendommen helt ugeneret og med skov omkring. 

Tilhørende ejendommen er der nogle gode udhusbygninger med et utal af muligheder. Her er en fin staldbygning med en super god lofthøjde og med 6 nyere hestebokse fra 2020 som opfylder kravene. I forlængelse hermed er et fint maskinhus som også byder på en masser muligheder. Bl.a. hvis man ønsker en ridehal, flere hestebokse, renovere den til værksted eller som opbevaringsmulighed da man sagtens kan holde både campingvognen, traktoren eller bilen i læ for vinteren.

På ejendommen er der installeret solceller til strømproduktion og jordvarme som varmekilde. Med andre ord er du sikret et fast lavt varmeforbrug i fremtiden! Dette ses også på det flotte energimærke – som kun er B. 

Tilhørende ejendommen er 9,8 hektar jord, hvoraf de 8 hektar er udlejet. 

Stuehuset byder på hele 232 m2 og med rigtig mange muligheder. 

Stuehuset er indrettet med: entré/bryggers med god plads, herfra er en fordelingsgang, hvor du finder et badeværelse med bruseniche, en hyggelig stue/aktivitetsrum som er en tilbygning. 

Videre er køkken med spiseplads og med spisekammer. Fra køkkenet finder du et fint værelse/kontor samt et fint soveværelse. 

Ydermere er en rigtig stor og hyggelig stue med gode vinduespartier. 

1. salen byder på en hyggelig repos samt 4 gode værelser. Her er mulighederne også mange og man ville kunne lave sin helt egen indretning. Med gode værelser og evt. badeværelse. 

En skøn landejendom, hvor natur, stilhed og landlige omgivelser for alvor sætter sit aftryk. Vi er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Gestenvej 39, 6600 Vejen