Solgt
Gasværksgade 23, 2 tv, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

KØBSAFTALE UNDERSKREVET PÅ 18 DAGE – LIGNENDE SØGES

Drømmer du om en indflytningsklar ejerlejlighed, som løbende er godt renoveret? Så se med her!

Dette fantastiske hjem har fået følgende store renoveringer foretaget:

– Køkken fra 2016

– Altan fra 2009

– Alt el i lejligheden er gennemgået i 2018

– Vinduer i køkken, bad og soveværelse fra 2018

Med andre ord får du her et top moderne hjem, til den kræsne køber. Lejligheden er en del af en sund og velorganiseret ejerforening. Her er der styr på økonomien, der gør foreningen særdeles attraktiv. 

Indretningen byder på en nydelig entré, som også er fordelingsgangen i lejligheden. Herfra finder man det lækre køkken, som fremtræder i tidløse materialer – ideelt for den kvalitetsbevidste.

Ydermere er der mulighed for at omdanne spisestuen til yderligere et værelse, hvis dette behov skulle opstå. Spisestuen er i dag adskilt af franske døre til opholdsstuen, hvilket giver en god harmoni mellem rummene.

Stuen er møbleringsvenlig, og byder på god plads til sofaen og den dertilhørende hygge der medfølger. 

Badeværelset fremtræder lyst og indbydende. Her er loftet skiftet i 2018, hvilket har dannet et mere moderne udtryk. I forbindelse hertil, finder man et rummeligt soveværelse med direkte udgang til den imponerende altan. Altanen byder bl.a. på aftensol og god plads til grill og samvær.

Til lejligheden medfølger der et godt kælderrum med plads til opbevaring. ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid! Kontakt os derfor allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Gasværksgade 23, 2 tv, 6700 Esbjerg