NYHED
Gabelsparken 6, 6740 Bramming
Villa

PERLEN I GABELSPARKEN

I én af Brammings mest populære børnekvarterer finder man denne fantastiske familievilla. Villaen har et unikt ydre og en smuk arkitektur, der tiltaler selv den kræsne køber. Gabelsparken er kendt for sine grønne områder og gode stisystemer. Her er man på få minutter i skolen eller på sportspladsen. Perfekt for familien, der ønsker let tilgang til alle byens faciliteter. 

Tilhørende villaen er der en skøn terrasse, hvorfra solen kan nydes hele dagen. Dertil er der gode udhusbygninger, hvor der bl.a. er en stor isoleret værksted samt overdækning til cyklerne. Garagen er ligeledes et unikum, der kræver et besøg. Her er der elport, mens garagen opvarmes med varmepumpe. 

Indretningen byder på et utal af detaljer, som man måbende kan beundre. Villaens entré byder på god plads til opbevaring. Herfra finder man villaens "hjerte". Det åbne og lækre køkken/alrum. Køkkenet er moderniseret i de bedste materialer og uden kompromiser. 

I køkken/alrummet og stuen er der loft til kip og ovenlysvinduer. Det er alt sammen med til at give rummet noget kant og lys, som sikrer fornemmelsen af rummelighed. Der er både en nedsænket pejsestue, samt en møbleringsvenlig opholdsstue. Perfekt til den store familie med forskellige prioriteter. 

Fra stuen er der opgang til en stor "hems", som er perfekt til et åbent kontormiljø. Dertil et godt værelse samt depotrum.

Badeværelset er ligeledes en oplevelse for sig. Her er bruseniche, badekar og sauna. Altsammen i forskellige niveauer, der giver noget kant til hjemmet. Badeværelset er flot moderniseret og med gulvvarme.

I værelsesfløjen finder man et åbent aktivitetsrum, som forbinder 2 gode børneværelser. Det ene af værelserne har desuden hems, der giver nogle ekstra m2.

Ydermere er der i forlængelse heraf yderligere 2 gode værelser. Det ene værelse er ideelt som soveværelse, idet der her er walk-in-closet. 

Villaen har fuldmurede vægge, gulvvarme overalt, samt vedligeholdelsesfrie træ/alu vinduer. Med andre ord er der ikke gået på kompromis nogle steder i dette imponerende hjem. 

Hvis du synes at villaen ser spændende ud, så kontakt ejendrøm allerede i dag for en gratis fremvisning. 


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

3.098.000 kr.
Gabelsparken 6, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 3.098.000 kr.
Udbetaling 155.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.480 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 11.827 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 10.232 kr.