Solgt
Gabelsparken 31, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 41 DAGE!

Nu udbydes attraktiv familievilla i ét af byens mest populære kvarterer. Her er man i gåafstand til skole, indkøb, grønne områder og legepladser. Perfekt til børnefamilien, der drømmer om rolige og fredfyldte rammer for børnene. Villaen har en dejlig lukket have, hvorfra solen kan nydes. Samtidig er det en villa, som gennem tiden har gennemgået mange moderniseringer.

Indretningen byder på et lyst bryggers fra 2003. Her er gode betingelser for udførelsen af de hjemlige og praktiske gøremål, såsom tøjvask. 

Samlingspunktet er det store køkken m. spiseplads. Køkkenet er ligeledes moderniseret i 2003, og fremtræder i tidløse materialer. Der er ligeledes mulighed for at åbne op til stuen, og derved etablere et stort køkken/alrum. 

I forlængelse af køkkenet er der en stor spisestue, som i dag bruges til kontor. Stuen er møbleringsvenlig, og de mange vinduespartier sørger for et skønt lysindfald til det store rum. I villaens fjerneste hjørne, er voksenafdelingen, bestående af et soveværelse m. faste skabe. Voksenafdelingen bruges i dag til liberalt erhverv, idet der er egen ind- og udgang. Samtidig er der loft til kip, der giver en fantastisk fornemmelse af rummelighed.

Den klassiske fordelingsgang er bindeled til de resterende rum og værelser i villaen. Gæsteentréen bruges i dag primært til opbevaring. Dertil finder man et lyst gæste W.C. 

Badeværelset er stor og rummelig. Alting opført i lyse materialer, der på mange måder er tidløst. Badeværelset har stor bruseniche.

Ydermere er der 3 gode børneværelser. Perfekt afdeling til den pladskrævende familie, der ønsker en funktionel indretning. 

Alt i alt en meget indbydende villa, hvor der er tænkt over detaljen. ejendrøm er altid klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendrømsmægler

Ejendommen er solgt
Gabelsparken 31, 6740 Bramming