NYHED
Gabelsparken 245, 6740 Bramming
Rækkehus

Attraktivt rækkehus i det populære Gabelsparken

Nu har ejendrøm fornøjelsen af at udbyde dette rækkehus til salg. Rækkehuset henvender sig både til investering, som førstegangskøb, til den enlige med et eller to børn eller som seniorbolig. Rækkehuset er beliggende i det populære Gabelsparken, hvor man har let adgang til byens faciliteter. Grunden er på kun 348 m2, hvor man får en rigtig hyggelig forhave og en næsten vedligeholdelsesfri baghave – begge steder kan solen nydes hele dagen. 

Tilhørende rækkehuset er en fin carport, et redskabsrum med plads til både værksted, vaskemaskine og tørretumbler samt et fint skur som ikke er registeret på BBR. 

Indretningen byder på: hyggelig og indbydende entré herfra finder du et fint og lyst køkken med fin spiseplads. Ydermere er to gode værelser, et soveværelse med faste skabe samt et moderniseret badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Husets "hjerte" er den hyggelige stue. Stue er møbleringsvenlig og med plads til både spiseplads og til sofagruppe. Fra stuen er der adgang til en dejlig udestue, som ikke er registeret på BBR. 

Så søger du en indflytningsklar rækkehus i et rigtig godt kvarter? så er det bestemt Gabelsparken 245 du skal bestille en fremvisning af. Ring til ejendrøm på 92 44 43 38. 


Vil du vide mere om ejendommen?

1.398.000 kr.
Gabelsparken 245, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.398.000 kr.
Udbetaling 70.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.483 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.330 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.618 kr.