NYHED
Gabelsparken 20, 6740 Bramming
Villa

PERFEKT VILLA I POPULÆRE GABELSPARKEN

Det er vidst ikke nogen underdrivelse, at kalde Gabelsparken for én af Brammings mest populære adresser. Her får man nemlig flotte grønne områder og cykelstier til alt hvad en familie har behov for. Dette hjem er sirligt velholdt, og vil behage enhver. Samtidig er der foretage mange gode moderniseringer, der gør villaen utrolig indbydende.

Haven og terrassen er velanlagt og hyggelig. Her er der plads til grillaftener og børnenes evindelige leg. Ydermere er der carport med redskabsrum.

Indretningen byder på en pæn entré, som er i åben forbindelse med fordelingsgangen. Herfra finder man et lyst og pænt køkken med masser af lysindfald. Herfra er der også let adgang til en møbleringsvenlig opholdsstue med brændeovn. Fra stuen er der direkte udgang til den dejlige terrasse og have.

Fra fordelingsgangen, som har gulvvarme, er der et lyst og moderne gæste W.C., Ligeledes er der 3 børneværelser samt soveværelse. En god fordeling og ideel for den pladskrævende familie.

Badeværelset er ligeledes med gulvvarme. Her er også foretaget en større renovering, så man har et moderne og tidløst rum. I badeværelset er der både bruseniche og 2 håndvaske.

Fra villaens bagindgang er der et praktisk bryggers, der fremtræder i original stand.

Er dette et hjem for dig? Kontakt ejendrøm allerede i dag for en fremvisning. Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.698.000 kr.
Gabelsparken 20, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.698.000 kr.
Udbetaling 85.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.992 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 7.872 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.387 kr.