Gabelsparken 17, 6740 Bramming
Villa

LÆKKERT KØKKEN/ALRUM I BEDSTE MATERIALER

Gabelsparken er et skønt område for børnefamilien. Her er der; stisystemer til skolen, grønne områder, legepladser mv. – alt hvad familien har brug for. 

Dette hjem har løbende gennemgået mange store renoveringer, og fremtræder i dag som et lyst og moderne hjem, hvor selv den kræsne køber stilles tilfreds. Tilhørende villaen er der stor garage med elport. Dertil er der et godt værksted/redskabsrum, samt en overdækning til cykler. På grundens fjerneste hjørne, er der en hyggelig shelter med bålplads. 

Indretningen byder på en pæn entré, som er i naturlig harmoni til bryggerset. Her er der de bedste arbejdsbetingelser, når tøjvasken skal klares.

"Hjertet" er det åbne og lækre køkken/alrum med gulvvarme. Her er alting renoveret i 2017 i de absolut lækreste materialer. Her er masser af bord- og skabsplads til familien der elsker madlavningen. De store vinduespartier giver direkte udgang til den dejlige terrasse, hvorfra aftensolen kan nydes.

I åben forbindelse til alrummet, er der en hyggelig opholdsstue. Hertil er der en god forældreafdeling med walk-in-closet. I naturlig harmoni hertil er der et lækkert badeværelse, ligeledes totalrenoveret i 2017.

1. salen byder på et stort aktivitetsrum/stue, som indtil nu har huset familiens teenagere. Et fantastisk område, hvor der er plads til fitness, gaming mv. Fra aktivitetsrummet er der desuden en stor hems, som er ideel til ungernes leg.

På mange måder er 1. salen den perfekte børneafdeling. Her er yderligere 3 store værelser med eget badeværelse. En imponerende afdeling hvor børn i alle aldre kan opholde sig!

ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid. Kontakt os allerede i dag! Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

2.598.000 kr.
Gabelsparken 17, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 2.598.000 kr.
Udbetaling 130.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.062 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 12.017 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 9.750 kr.