Solgt
Gabelsparken 135, 6740 Bramming
Villa

SOLGT TIL OVER UDBUDSPRISEN TIL KØBERKARTOTEKET!

I det populære Gabelsparken, finder man dette skønne hjem! Hele villaen har siden 1998 gennemgået mange store moderniseringer. Her skal bl.a. nævnes at taget er skiftet i 2009, mens de fleste af vinduerne er fra 2004. Dét kombineret med en utrolig velanlagt have og terrasse, danner rammerne om et praktisk og skønt familiehjem til den kræsne køber.

Tilhørende villaen er der en skøn havestue, som forlænger sommeren i begge ender. Dertil er der carport med redskabsrum. 

Indretningen byder på et praktisk og lyst bryggers, med god plads til tøjvasken. Fra fordelingsgangen er der 2 gode værelser, hvoraf det ene tidligere har været soveværelse. Her er masser af plads til børn i alle aldre, således den travle børnefamilie stilles tilfreds.

Badeværelset er total renoveret i 2004 i lyse og tidløse materialer. Her er stor bruseniche og gulvvarme. Utrolig velholdt og indbydende, for den kvalitetsbevidste gæst.

"Hjertet" er det lyse og skønne køkken, som er moderniseret i 2018. Her er masser af bordplads, således madlavningen bliver en leg. Dertil er der mulighed for at have spisebordet i køkkenet, så hele familien kan samles. Fra køkkenet er der yderligere et godt værelse/kontor. Ligesom resten af hjemmet, er der her tale om et rummeligt og lyst værelse.

Stuen er møbleringsvenlig og lys – her sikrer det gennemgående lysindfald for at oplevelsen er intakt. Der er samtidig direkte udgang til den vestvendte terrasse, hvorfra tilværelsen kan nydes i fulde drag. Med andre ord er der tale om en stue, der rummer alle de faciliteter, du kan forvente dig af den perfekte stue.

Dette hjem er en fremvisning værd, så kontakt ejendrøm allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Gabelsparken 135, 6740 Bramming