Solgt
Gabelsparken 109, 6740 Bramming
Villa

SOLGT TIL KØBERKARTOTEK

Velkommen til Gabelsparken i Bramming. Dette skønne hjem har en utrolig god placering, hvor man er tæt på naturen, skole, fritidscenter mv. – med andre ord et ideelt sted, uanset om man er en hektisk børnefamilie, eller et seniorpar der ønsker fred og ro. Naboskabet er ligeledes i top. Her hjælper man hinanden, hvor også gadefesten er én af årets højdepunkter.

Villaen fik i 2012 tilbygget en stor garage på 50 kvm. Her er der desuden varmepumpe, så man kan bruge garagen hele året til bilmekanik eller lignende. Den oprindelige garage bruges i dag til traileren, mens det oprindelige redskabsrum er ideelt til haveredskaber mv. Haven er nem og meget velanlagt. Et hyggeligt sted, hvor tilværelsen kan nydes.

Indretningen byder på et stort og praktisk bryggers. Her er der godt med plads til både barnevogn, skoletasker eller praktiske ting.

"Hjertet" er det skønne køkken, som blev moderniseret i 2009. Køkkenet fremtræder i lyse og tidløse materialer, og vil behage de fleste der drømmer om et smart køkken. I naturlig og åben forbindelse hertil, finder man villaens opholdsstue. Her er der et dejligt lysindfald fra de store vinduespartier. Der er samtidig direkte udgang til haven.

Fra villaens fordelingsgang er der 2 gode værelser samt soveværelse. I forbindelse hertil er der 2 badeværelser, som begge er flot moderniseret. Begge badeværelser har gulvvarme. Det ene har primært fungeret som gæste W.C, mens det andet har været familiens i dagligdagen.

Her får du de bedste rammer, som ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid! Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

Ejendommen er solgt
Gabelsparken 109, 6740 Bramming