NYHED
Fyrvej 23, 6857 Blåvand
Villa

DEN PERFEKTE INVESTERING

Er du på udkig efter en god investering, som du samtidig også selv kan have glæde af? Så er dette helt sikkert en god mulighed. Fyrvej 23 er et stort aktivitetshus i gåafstand til Blåvands mange faciliteter. Villaen er løbende moderniseret, og har siden 2018 fået flere større renoveringer, herunder; indkørsel, terrasse, aktivitetsrum, varmepumpe og udendørs faciliteter. Med andre ord, er dette det perfekte aktivitetshus til den investerings lystne køber. 

Villaen har en god planløsning med mulighed for en naturlig opdeling af børn, familier og voksne. Der er både gæsteentré, samt bagindgang. Fra bagindgangen finder man et lyst og praktisk bryggers – her kan tøjvask mv. klares uden besvær. 

I en fløj for sig, som er opført i 1996, finder man en stor afdeling med 3 soveværelser og 2 opholdsstuer. Genialt hvis de overnattende gæster ønsker at trække sig, og nyde ferien på egen hånd.

Det oprindelige stuehus indeholder to lyse badeværelse med gulvvarme og bruseniche. I forbindelse hertil er der yderligere 2 store værelser med masser af rummelighed.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Her kan alle gæsterne samles, uden at pladsen føles trang. Ideel til langbordet, og mange hyggelige aftener. I naturlig og åben forbindelse hertil, finder man tilbygningen fra 2006. Her er en stor opholdsstue med loft til kip og brændeovn. Dertil er der direkte udgang til den skønne terrasse, hvorfra solen og haven kan nydes hele dagen.

På vej til aktivitetsrummet, er der yderligere et godt værelse med sovepladser. Lækker afdeling til børnene, der ønsker let adgang til aktivitetsrummet og dets faciliteter. Her er både bordtennis, dart og poolbord. 

En funktionel og rummelig investeringshus. Budgetteret til ca. 300.000 kr. i lejeindtægt hos Feriekompagniet, men pga. COVID-19 er lejeindtægten i 2019 på kr. 268.000 – ring for mere information!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

4.198.000 kr.
Fyrvej 23, 6857 Blåvand


Yderligere detaljer
Pris 4.198.000 kr.
Udbetaling 210.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 3.737 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 16.009 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 13.877 kr.