Solgt
Fyrrelunden 64, 6705 Esbjerg Ø
Villa

SOLGT PÅ 27 DAGE!

Rolig beliggenhed i lukket lomme 

Efter 49 år skal ejerne af Fyrrelunden 64 videre mod et nyt kapitel. Her har de boet godt og har altid været glade for det rolige område og de søde naboer, som følger med. Det er nemt i hverdagen, om man skal handle stort ind, sende børn i skole eller skal på job via. motorvejen. Her ligger man i hjørnet af lommen, helt ugenert og privat. Efter 49 år kan sælger med garanti skrive under på, at det er et dejligt sted, at bo. 

Utrolig velholdt 1-plans villa med mulighed for at sætte eget præg 

Generelt for boligen er, at den er enormt velholdt og lige til at flytte ind i, vil man sætte sit eget præg? Så er der også flere muligheder, om det er at åbne op til stuen for at få et fedt alrum eller andet. Indretningen er virkelig god og man har fået udnyttet de 138m2 helt optimalt. 

Boligen byder på: 

– 4 gode værelser, hvoraf det ene er oplagt som kontor. 

– Stort badeværelse holdt i tidsløse farver, dertil et fint gæstetoilet. 

– Godt bryggers med skabsplads og vaskesøjle, dertil lille entre. Her har man fin plads til overtøj m.m. i gangen. 

– Køkken med spisestue og stor tv-stue i forlængelse. Et dejligt rum med stort vinduesparti, som giver en masse naturlig lys i rummet. Herfra har man adgang til den fine terrasse, hvor sælger har fået lavet en overdækning indenfor nyere tid, her er der mange gode stunder i vente. 

Til boligen er der god indkørsel med masser af plads, 2 skure til opbevaring, overdækning til bil og god have, som er nem at gå til. 

Vi glæder os til, at tage jer med indenfor og vise hvad Fyrrelunden 64 kan. 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Fyrrelunden 64, 6705 Esbjerg Ø