Solgt
Fyrrelunden 54, 6705 Esbjerg Ø
Villa

UNDER HANDEL – SOLGT PÅ 1 MÅNED

Nu er der godt nyt til alle boligsøgende i Esbjerg. Her får man et hjem hvor ALT er gennemrenoveret. Haven, terrasserne, overdækningen – alt indbyder til mange gode stunder i sommerhalvåret. Villaen har en skøn beliggenhed, hvor man trygt kan lade børnene cykle til/fra skole. Derudover er man i gåafstand til grønne områder, samt indkøb. Villaen har egen carport, hvorfra man kan gå tørskoet ind i hjemmet.

Allerede ved første indtræden, bliver man mødt af et lyst hjem. I bryggerset, er der god plads til skoletasker, overtøj og andre praktiske gøremål. Fra bryggerset mødes man af fordelingsgangen.

Herfra er der et stort soveværelse med faste skabe. Ydermere er der 2 gode børneværelser. Ens for hele oplevelsen, er at der en rød tråd i både lofter og gulve. Det skaber ro i sindet, og overskud som gæst.

Badeværelset er ligeledes flot moderniseret. Her er der naturligvis gulvvarme og bruseniche. Et tidløst badeværelse, som vil behage enhver. I forlængelse heraf, er der yderligere et gæste W.C., hvorfor hjemmet kan huset og rumme den store og travle familie.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Køkkenet er i de lækreste materialer. Her er masser af skabs- og bordplads, mens de mange vinduespartier drager lys og natur ind i hjemmet. Alrummet har rigelig med mulighed, for at dække op til den store familie.

Stuen er møbleringsvenlig og hyggelig. Her er der rigelig med plads til sofaen og tv’et. Samtidig har man direkte udgang til den dejlige overdækkede terrasse, hvorfra solen og haven kan nydes.

Dette hjem er en oplevelse værd, så kontakt ejendrøm allerede i dag for mere information!

Ejendommen er solgt
Fyrrelunden 54, 6705 Esbjerg Ø