Solgt
Fyrrekrogen 13, Houstrup, 6830 Nørre Nebel
Sommerhus

SOLGT – FLERE INTERESSEREDE KØBERE!

Drømmer du om at eje et sommerhus, hvor naturen og familietid er to af de vigtigste ingredienser? Så er Fyrrekrogen 13 sikkert noget for dig. Her er man kun 3 km. fra havet og 12 km. fra Bork havn. Samtidig er der masser af faciliteter i området, herunder legepladser, mountainbikebaner mv. Området byder desuden velkommen til Seawest, som er et stort og populært aktivitetsområde med svømmehal, restaurant, fitnesscenter, wellness og meget mere (se mere her: https://www.landal.dk/park/seawest/pa-og-omkring-ferieparken).

Sommerhuset fremtræder i meget pæn og velholdt stand. Dertil skal det bl.a. nævnes, at taget er udskiftet.

Indretningen byder på minimal spildplads. Entréen er villaens primære indgang. Her har man er naturlig forbindelse til bryggerset, som har gode betingelser, for mange af de praktiske gøremål, såsom tøjvask.

Badeværelset er tidløst og indbydende. Her er bruseniche og sauna – perfekt afdeling for livsnyderen!

Samlingspunktet er det åbne køkken/alrum. Her er loft til kip, brændeovn, varmepumpe og direkte udgang til den skønne terrasse. Et fantastisk rum, hvor hele familien kan samles. Når madlavningen skal klares, er man stadig en del af hjemmets aktiviteter i stuen og alrummet.

Det er også fra køkken/alrummet, at man finder soveværelserne. Her er i alt 3 værelser, med i alt 6 opredninger. Perfekt til udlejning eller familien der søger et tilflugtssted fra hverdagens stress og jag.

Tilhørende er der et godt redskabsrum samt en fantastisk terrasse og have. Her kan hele familien boltre sig med boldspil og leg. 

Sommerhuset er delvis udlejet i sommermånederne – kontakt os for nærmere information.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Fyrrekrogen 13, Houstrup, 6830 Nørre Nebel