NY PRIS
Fynsgade 40, 6700 Esbjerg
Rækkehus

CENTRALT I ESBJERG

I hjertet af Esbjerg, finder man dette hyggelige hjem. Her er alting løbende renoveret med bl.a. vinduer og tag – med andre ord, har villaen alt hvad en familie har behov for. Beliggenheden er helt fantastisk, hvis man ønsker en central beliggenhed, men stadig i fredelige omgivelser. 

Villaen har en nem og vestvendt have. Herfra kan aftensolen nydes i fulde drag. Dertil en skøn terrasse, isoleret redskabsrum og overdækket terrasse.

Indretningen byder på en entré, der samtidig er bindeleddet mellem 1. sal og stueplan. 

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Her mødes man med synet af et lyst og lækkert køkken fra Vordingborg. Køkkenet fremtræder i moderne materialer, som vil behage selv den kræsne køber. 

I naturlig og åben forbindelser hertil, er der en stor og møberingsvenlig opholdsstue. Her kan tilværelsen nydes! I forlængelse heraf er der et godt kontor/værelse.

Badeværelset har gulvvarme, og fremtræder i lyst inventar. Her er ligledes et påklædningsrum, så opbevaringsmulighederne er i top!

1. salen byder på i alt 3 gode værelser, hvoraf det ene er et ideelt soveværelse. Her er godt plads til hele familien.

En skøn villa til den kræsne køber, der drømmer om gåafstand til Esbjerg midtby – men stadig med fred og ro omkring sig! ejendrøm glæder sig til at fremvise, så kontakt os allerede i dag!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.598.000 kr.
Fynsgade 40, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.598.000 kr.
Udbetaling 80.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.690 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.123 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.297 kr.