Solgt
Fynsgade 40, 6700 Esbjerg
Rækkehus

LIGNENDE SØGES!

I hjertet af Esbjerg, finder man dette hyggelige hjem. Her er alting løbende renoveret med bl.a. vinduer og tag – med andre ord, har villaen alt hvad en familie har behov for. Beliggenheden er helt fantastisk, hvis man ønsker en central beliggenhed, men stadig i fredelige omgivelser. 

Villaen har en nem og vestvendt have. Herfra kan aftensolen nydes i fulde drag. Dertil en skøn terrasse, isoleret redskabsrum og overdækket terrasse.

Indretningen byder på en entré, der samtidig er bindeleddet mellem 1. sal og stueplan. 

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Her mødes man med synet af et lyst og lækkert køkken fra Vordingborg. Køkkenet fremtræder i moderne materialer, som vil behage selv den kræsne køber. 

I naturlig og åben forbindelser hertil, er der en stor og møberingsvenlig opholdsstue. Her kan tilværelsen nydes! I forlængelse heraf er der et godt kontor/værelse.

Badeværelset har gulvvarme, og fremtræder i lyst inventar. Her er ligledes et påklædningsrum, så opbevaringsmulighederne er i top!

1. salen byder på i alt 3 gode værelser, hvoraf det ene er et ideelt soveværelse. Her er godt plads til hele familien.

En skøn villa til den kræsne køber, der drømmer om gåafstand til Esbjerg midtby – men stadig med fred og ro omkring sig! ejendrøm glæder sig til at fremvise, så kontakt os allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Fynsgade 40, 6700 Esbjerg