Solgt
Funders Alle 8, 6740 Bramming
Villa

SOLGT! LIGNENDE SØGES!

På én af byens mest populære gader, finder man denne store familievilla. Her får man en villa, der løbende er renoveret i gode og tidløse materialer. Fra villaen er man i gåafstand til skole, indkøb, offentlig transport og meget mere.

Villaen fik i 2019 nyanlagt have og terrasse. Det betyder at man i dag har et moderne og lækkert udtryk, allerede ved ankomsten til villaen. Tilhørende er der en stor integreret garage med elport. Garagen er desuden i naturlig sammenhæng til villaen, så man kan gå tørskoet ind i hjemmet.

Indretningen byder på en fantastisk indretning, med masser af plads til familien. Her er mulighed for en voksen- og børneafdeling, som efterlever en moderne families behov.

I stueplanen er der et åbent og lyst køkken/alrum, hvorfra man har direkte udgang til haven. Dertil er der et godt værelse/kontor, samt en stor opholdsstue. Stuen er møbleringsvenlig, og den karnappen giver et skønt lysindfald.

Fra villaens store bryggers, hvor der er gode betingelser når tøjvasken skal klares, finder man 2 store værelser samt badeværelse. En perfekt voksen- og teenageafdeling.

1. salen byder på yderligere 3 gode værelser med eget badeværelse. Her kan børn i alle aldre boltre sig, uden at genere resten af hjemmet.

Villaen har delvist løbende fået nye vinduer , mens taget blev malet og rengjort sidste år. ejendrøm glæder sig til at fremvise dette fantastiske hjem, så kontakt os allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Funders Alle 8, 6740 Bramming