Solgt
Funders Alle 7, 6740 Bramming
Villa

KØBSAFTALE UNDERSKREVET PÅ 3 UGER!

På én af Brammings rolige gader, nærmere bestemt: Funders Alle, hvor man finder dette gennemrenoverede hjem. Her er alting moderniseret omkring 2011, så man i dag får et hjem med et top moderne udtryk. Villaen er beliggende i gåafstand til alt hvad hjertet begærer: Skole, indkøb, banegård, legepladser mv. – perfekt for familien!

Tilhørende villaen er der en nem og overkommelig have. I stedet for havearbejdet, kan tilværelsen på den imponerende terrasse i stedet nydes. Her sikrer den store overdækningen, at sommersæsonen forlænges i begge ender.

Allerede ved første indtræden, bliver man draget af den gennemgribende modernisering. De mange gode løsninger og detaljer, vil behage enhver med øje for kvalitet.

Stueplanen byder på en flot entré, som også er bindeled til hhv. 1. sal og kælder. Her er også et pænt gæste W.C., "Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Her får man god plads til langbordet, når familien er samlet. Køkkenet er tidløst og lækkert – her er god plads til madlavningen. Fra køkkenet har man direkte udgang til den overdækkede terrasse. Samtidig er der i åben forbindelse en hyggelig opholdsstue.

Kælderen har gode disponible rum. Dertil er der også et praktisk bryggers med masser af plads til tøjvasken. Til slut er der desuden et godt opbevaringsrum, som er ideel som viktualierum. Til slut er der direkte udgang til haven.

1. salen byder på loft til kip og et fremragende lysindfald fra de mange vinduer. Soveværelset har desuden direkte udgang til den imponerende altan, hvorfra udsigten og tilværelsen kan nydes til fulde. Ydermere er der endnu et godt værelse, samt et stort badeværelse m. bruseniche. 

Det er svært ikke at blive begejstret – her får man et indflytningsklart hjem i hjertet af byen, til en pris hvor de fleste kan være med. Vi er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag! Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

Ejendommen er solgt
Funders Alle 7, 6740 Bramming