Solgt
Funders Alle 25, 6740 Bramming
Villa

UNDER HANDEL PÅ 20 DAGE!

Nu er der godt nyt til dig der søger et attraktivt 1-plans hus i hjertet af Bramming. Villaen fremstår i moderne og i lyse materialer. Beliggenheden er utrolig god, du er i gåafstand til byens mange faciliteter, herunder: skole, indkøb, fritidscenter og meget mere. 

Villaen har en god planløsning, her er næsten ingen spildplads at finde. Haven er pæn, nem og overkommelig. Her har du en skøn terrasse. hvor mange gode stunder kan nydes i godt selskab. Taget er skiftet, ligeledes er vinduerne. 

Det første du bemærker er et lyst bryggers/indgangsparti. Her er der mulighed for at have vaskesøjle og ikke mindst god plads til sko, samt overtøj. 

Fra bryggerset, træder du ind i fordelingsgangen, som også er bindeleddet i hjemmet. Her finder du et rummeligt soveværelse, samt 2 regulære børneværelser. Villaen "gamle" indgang er lukket af med et flot vinduesparti, her har sælgerne valgt at have et lille kontor. Rummet her kan også lukkes af, hvis man finder dette nødvendigt. 

Villaens "hjerte" er uden tvivl det lækre og lyse køkken/alrum. Her har du de bedste arbejdsbetingelser, når madlavningen kalder. Her er du ligeledes hele tiden i nær kontakt med den øvrige del af familien, om det er ved spisebordet eller i opholdsstuen. Opholdsstuen er yderst møbleringsvenlig og her får du er dejligt lysindfald fra de store vinduesparter. 

Lyder dette fantastiske hjem, som noget for jer? Så er vi klar til byde jer indenfor!  


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

Ejendommen er solgt
Funders Alle 25, 6740 Bramming