Solgt
Funders Alle 16, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 1,5 MDR!

I hjertet af Bramming, tæt på Banegården, skolen, indkøb mv. finder man dette smukke hjem. Her er alting løbende skiftet, så du i dag får et moderne og prisvenligt hjem. Her har man bevaret villaens charmerende udtryk, mens man har påført nogle moderne og elegante løsninger. Derfor er taget skiftet i 2007 til et sort glaseret tegltag.

Villaen har en fantastisk have, hvorfra solen kan nydes hele dagen. Her er mange hyggekroge, der indbyder til leg for børn i alle aldre. Tilhørende villaen er der en god carport med redskabsrum. 

Indretningen er med minimal spildplads. Villaen har en klassisk gæsteentré, samt bagindgang til bryggerset. Bryggerset er stort, lyst og og indbydende. Her er masser af plads til overtøj, skoletasker og barnevognen.

I forbindelse med bryggerset, finder man villaens forældreafdeling. Her er der et rummeligt soveværelse m. faste skabe samt et lys og lækkert badeværelse m. bruseniche og gulvvarme. Badeværelset er renoveret i 2020.

Køkken/alrummet er villaens hjerte. Her er et fantastisk lysindfald og plads til hele familien. De store terrassedøre drager natur, såvel som lys, ind i det skønne hjem. Køkkenet er moderniseret i 2007 og fremtræder i lyse og tidløse materialer. Der er desuden brændeovn, der sikrer at hyggen er i top.

I åben og naturlig forbindelse til alrummet, finder man villaens opholdsstue. 

Fra villaens entré er der et lyst gæste-w.c., samt opgang til børneafdelingen på 1. salen. Her er en stor repos med plads til leg og kontor. Dertil 2 gode værelser med plads til børnenes leg og spil. 

Dette er et hjem for dig, der prioriterer at have noget charme og sjæl, kombineret med nogle moderne og tidløse beslutninger. Vi glæder os til at fremvise for dig, så kontakt os allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Funders Alle 16, 6740 Bramming