Solgt
Funders Alle 15, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 1 MDR.

I hjertet af Bramming, på en stille og rolig gade, finder man dette skønne hjem. Her er der lavet mange løbende moderniseringer, hvor bl.a. taget er skiftet. Derudover er der en utrolig velanlagt terrasse, samt en hyggelig have til ungernes leg. Funders Alle er kendt for det gode naboskab og centrale beliggenhed. Her kan man gå til alting, hvilket gør hverdagen til en leg.

Tilhørende villaen er der en dejlig overdækket terrasse og carport. Haven indbyder til mange hyggelige stunder, hvor også solen kan nydes hele dagen.

Indretningen byder på en for- og baggang. Fra villaens forgang/entré, er der direkte indgang til den hyggelige opholdsstue. Her kan hele familien samles om fredagsfilmen. I naturlig harmoni hertil, er der et stort køkken/alrum. Køkkenet fremtræder i lyst inventar, mens brændeovnen sørger for at hyggen er intakt.

I forlængelse af alrummet, er der et godt værelse. Dette har tidligere været børnenes legerum, men kan med fordel også omdannes til et kontor eller forældreafdeling. Fra køkkenet er der nedgang til et praktisk bryggers, hvorfra stueplanens badeværelse er at finde. Badeværelset er ligeledes lyst, klassisk og indbydende.

1. salen er flot renoveret. Her er der gode ovenlysvinduer, som sikrer et dejligt lysindfald. Her er i alt 2 store værelser, hvoraf det ene i dag bruges som soveværelse. Badeværelset er ligeledes godt moderniseret med 2 håndvaske, bruseniche og alt hvad en familie ellers har behov for.

Så kunne et charmerende hjem i hjertet af Bramming være noget for dig? Så kontakt os allerede i dag! Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

Ejendommen er solgt
Funders Alle 15, 6740 Bramming