Solgt
Frodesgade 46, 6700 Esbjerg
Villa, flerfam.

SOLGT – OVERTAGET FRA ANDEN MÆGLER!

I den centrale del af Esbjerg, tæt på byens pulserende liv, finder man denne herskabelige ejendom med 2 store og unikke lejligheder. Derudover har kælderen tidligere været brugt til beboelse for ejeren, hvilket vidner om den høje standard denne ejendom fremtræder i. Tilhørende ejendommen er der parkeringsareal samt fælles have. Her er masser af plads, samt fred og ro. 

Ejendommen gennemgik i 2009 en større renovering, hvor alle vinduer blev skiftet, facaden blev omfuget og taget blev skiftet. Dertil blev lejligheder, opgang mv. altsammen total istandsat.

Den nænsomme renovering, betyder også at man allerede i opgangen oplever der unikke detaljer. Lejligheden i stueplanen, er det eneste udlejede i øjeblikket, hvorfor der er mulighed for at overtage den øverste lejlighed hurtigt.

Lejligheden i stueplanen (107 m2.):

Lejligheden indeholder et lyst og lækkert køkken. Dertil et tilsvarende smukt badeværelse m. bruseniche. Fra soveværelset kan man nyde den smukke udsigt til gårdhaven. Derudover er der 2 store stuer med stuklofter og masser af lysindfald. Fra stuerne har man direkte udgang til en fantastisk altan, hvorfra solen og naturen kan nydes hele dagen.

Lejligheden på 1. sal + 2. sal (154 m2.):

Denne lejlighed indeholder et stort badeværelse med spabad og bruseniche. I forbindelse hertil er der et praktisk vaskerum. "Hjertet" er det åbne køkken/alrum, hvorfra man har udgang til den ene af de to altaner. De to stuer har, ligesom resten, det herskabelige udtryk, hvor man bliver benovet over de smukke detaljer. Fra den ene stue har man direkte opgang til ejendommens 2. sal, som indeholder repos/soveværelse, samt 2 værelser og W.C. – her er naturligvis også en altan, med en imponerende udsigt.

Kælder (107 m2.):

Kælderen har eget badeværelse og 4 store disponible rum, hvoraf det ene er et fuldt funktionsdygtigt køkken. Her er naturligvis også egen ind-/udgang, så flugtvejene er intakte. 

En unik ejendom, der kræver et besøg! Kontakt ejendrøm allerede i dag for en fremvisning. Vi ses.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Frodesgade 46, 6700 Esbjerg