Nyhed
Frodesgade 42, 3 tv, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

LEJLIGHED MED ALRUM & ALTAN CENTRALT I ESBJERG!

Central beliggenhed med kort afstand til alt!

Er du til alrum, masser af lys, altan, mange m2 for pengene og en beliggenhed centralt i hjertet af Esbjerg? Så er denne ejerlejlighed helt sikkert noget for dig! Her får du en unik mulighed, for at få et hjem i pæne materialer, hvor alting fremstår i flot og indflytningsklar stand. Lejligheden er en del af en sund ejerforening, her har man en hyggelig baggård og cykelparkering. 

Hverdagen bliver ikke nemmere, da man er i kort afstand til alle byens herligheder, her: indkøb, butikker, offentlig transport, og meget mere

.

Lejligheden byder på: 


– God entré med plads til overtøj m.m.

– Lækkert åbent alrum med fantastisk lysindfald, altan og god plads til gæster ved spisebordet,  dertil vaskemaskine & tørretumbler i lejligheden, så alt kan ordnes indenfor egen døre. Opvasken skal man heller ikke tænke på, da der er opvaskemaskine. 

– God størrelse badeværelse i neutral stil med separat bruseniche og fin skabsplads 

– Fantastisk stue med højt til loftet, stort vinduesparti og god plads til sofa m.m. Lejligheden vender ud mod Frodesgade, så man kan følge med i bylivet, dog helt ugenert, da beliggenheden på 3. sal og de nyere vinduer holder støj m.m. minimalt. 

– I forlængelse af stuen har man et dejligt stort soveværelse med masser af skabsplads 

Dertil er det vigtigt at fremhæve, at lejligheden har brugsret både til et kælder og loftrum, som tilsammen udgør 13m2, her kælder ( 4m2) og loftrum (9m2).  Loftet har mange muligheder og er oplagt til lille kontor, kreativt rum m.m. Areal er oplyst ud fra lejlighedskort. 


Vil du vide mere om ejendommen?

1.487.000 kr.
Frodesgade 42, 3 tv, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.487.000 kr.
Udbetaling 75.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.557 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.698 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.929 kr.