NYHED
Frodesgade 144, 2 th, Esbjerg, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

CENTRAL EJERLEJLIGHED RENOVERET I 2017!

Skøn ejerlejlighed med dejligt lysindfald & totalrenoveret i 2017!


Nu kan ejendrøm løfte sløret for denne skønne lejlighed, med en beliggenhed centralt i Esbjerg, her har man alt fra indkøb til banegården inden for gåafstand. Gågaden & torvet er ligeledes ikke længere end en gåtur væk, så man nemt og hurtigt kan komme rundt til dagligdagens nødvendigheder og fornøjelse.

Lejligheden er et kapitel for sig selv. Du får nemlig en lejlighed som i 2017, gennemgik flere store renoveringer, her bl.a. nyt køkken og nyt badeværelse. Dette er med til, at give lejligheden et lækkert tidsløst udseende, og vil forblive sådan de næste mange år.

Med udgang fra køkkenet finder man den super hyggelige altan, hvor mange stunder med venner og familie kan nydes. Den store indretningsvenlige stue, giver jer rig mulighed for opsætning af sofaarrangement samt spiseplads. Stuen kan endda også opdeles så man får et ekstra værelse, hvis dette skulle ønskes, da den har en rigtig god størrelse.

Soveværelset ligger rigtigt fint placeret, bagerst i lejligheden med vindue ud til rolige Marbækvej, som giver en privat fornemmelse.

Tilhørende lejligheden er et kælderrum med god plads til opbevaring, hyggelig gårdhave og gode vaskforhold med egne maskiner.

Har du altid kunne tænke dig en lækker lejlighed centralt i Esbjerg, som har en stand lidt udover det sædvanlige? Så er Frodesgade 144, 2. th. helt bestemt en oplevelse værd! Vi glæder os til, at tage jer med forbi.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

1.598.000 kr.
Frodesgade 144, 2 th, Esbjerg, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.598.000 kr.
Udbetaling 80.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.137 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 7.412 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.013 kr.