Frodesgade 136, st th, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

LÆKKER EJERLEJLIGHED I ESBJERG

Er du på udkig efter en prisvenlig og indflytningsklar lejlighed i hjertet af Esbjerg? Så er dette hjem helt sikkert noget for dig. Her får man en lejlighed, der løbende har gennemgået gode og store moderniseringer. Hele lejligheden gennemgik i 2019 en større fornyelse, hvor bl.a. gulve blev slebet, mens alle vægge fik ny filt.

Lejligheden er del af en sund forening, hvor økonomien er i orden. Dertil er der kælderrum og loftrum, mens der er fælles gårdmiljø, vaskekælder og cykelrum.

Indretningen byder på en entré, som forbinder hele lejligheden. Her er det første der møder dig, de lyse rum og den gode loftshøjde. Fra fordelingsgangen har man en god W.C. Ydermere er der et tidløst køkken med opvaskemaskine. Herfra har man direkte udgang til den dejlige sydvendte altan.

Soveværelset er ligeledes rummelig med god skabsplads. Med let adgang herfra, findes badeværelse. Her er en stor bruseniche samt håndvask.

"Hjertet" er den store og hyggelige opholdsstue og spisestue. Her sætter new-yorker væggen sit aftryk, og skaber den fedeste stemning til hjemmet. 

Er du klar til fremvisning? Det er vi! Vi ses! 


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.122.222 kr.
Frodesgade 136, st th, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.122.222 kr.
Udbetaling 60.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.626 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.199 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.218 kr.