NY PRIS
Frodesgade 125D, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

FLOT RENOVERET LEJLIGHED MED SKØN TERRASSE OG PARKERING

Er du til udsøgt kvalitet i hjertet af Esbjerg? Så er denne ejerlejlighed helt sikkert noget for dig! Her får du en unik mulighed, for at få et hjem i de bedste materialer, hvor alting er renoveret og ombygget i 2017.
 
Lejligheden er en del af en sund ejerforening, hvor der er kælderrum, parkeringsplads og meget mere. Frodesgade 125D har en god afstand til midtbyen, men er samtidig i en afstand, hvor stilheden og familielivet ligeledes kan nydes. Dette kan bl.a. ske på den skønne overdækkede terrasse, hvor man både morgen og aften kan nyde tilværelsen.
 
Indretningen er uden spildplads, hvorfor man allerede ved første indtræden bliver benovet over de gode detaljer!
 
Entréen er rummelig, og er samtidig i åben forbindelse med hjemmets “hjerte”. Det åbne og lyse køkken/alrum og stue. Her sikrer det gennemgående lysindfald en fantastisk følelse af rummelighed. Køkkenet er lyst og lækkert, og giver de bedste forudsætninger, når madlavningen skal klares. Stuen er møbleringsvenlig og hyggelig. Her kan hele familien samles, uden at pladsen føles trang. Ydermere er der et godt kontor/værelse med faste skabe. Med andre ord er der rig mulighed for familieudvidelse eller til hjemmekontoret.
 
i naturlig forbindelse til alrummet, finder man badeværelset. Badeværelset har gulvvarme og fremtræder ligeledes i flotte og naturlige materialer. Brusenichen har god plads, mens der samtidig er mulighed for at klare tøjvasken. Soveværelset er rummelig og har masser af skabsplads.
 
 
Perfekt til den pladskrævende køber. En udsøgt kvalitetslejlighed til dig der ønsker et indflytningsklart hjem, hvor vedligeholden er minimal, og tingene er 100% i orden.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder & partner, Esbjerg

1.998.000 kr.
Frodesgade 125D, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.998.000 kr.
Udbetaling 100.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.349 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 11.555 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 9.182 kr.