NYHED
Fredensgade 59, Holsted St, 6670 Holsted
Fritidslandbrug

I CYKELAFSTAND TIL BYEN

Med en helt unik beliggenhed i udkanten af Holsted, finder man dette fantastiske hjem. Her har man den smukkeste beliggenhed i fredfyldte omgivelser, mens man nemt kan få adgang til byens mange faciliteter. Holsted er en attraktiv by, med bl.a. skole, indkøb, offentlig transport og motorvejsafkørsel – med andre ord, alt hvad du skal bruge i hverdagen.

Villaen har i alt 5 hektar, som i dag primært er udlejet til en lokal landmand. Tilhørende det skønne hjem, er der en nem og overkommelig have, samt stor garage/udhus, med masser af muligheder for gør-det-selv-manden. Ydermere er der i forlængelse af beboelsen lavet en god isoleret værksted.

I 1977 gennemgik villaen en stor renovering, hvor store dele af den gamle staldbygning blev omdannet til beboelse. Fra bryggerset finder man bl.a. et stort køkken. Køkkenet er velholdt, og sagtens omdannes til et moderne køkken/alrum.

Herfra finder man den ene af i alt 2 store stuer. Stuen er møbleringsvenlig, og indbyder til mange hyggelige stunder. Fra entréen er der et godt værelse samt badeværelse. Ligeledes utrolig velholdt, ligesom resten af villaen.

Fordelingsgangen forbinder yderligere 3 store værelser. Dermed er der rig mulighed for at lave en opdelt forældre- og børneafdeling. I forbindelse hertil er der et godt badeværelse med badekar og bruseniche. Perfekt til den pladskrævende familie.

Dette er en unik mulighed, for dig der ønsker at kombinere by og land, men stadig vil være i fred og ro. ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid, så kontakt os allerede i dag!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.498.000 kr.
Fredensgade 59, Holsted St, 6670 Holsted


Yderligere detaljer
Pris 1.498.000 kr.
Udbetaling 75.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.027 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.743 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.972 kr.