Solgt
Fredensgade 21, Holsted St, 6670 Holsted
Rækkehus

SOLGT PÅ 8 DAGE!

I gåafstand til indkøb og offentlig transport, finder du denne prisvenlige rækkehus. Her er alting løbende moderniseret, så rækkehuset i dag fremtræder som et moderne og tidløst hjem, til den kræsne køber.

Villaen er gennemrenoveret i perioden 2005-2008, hvor alting er skiftet. Her skal bl.a. nævnes at taget er fra 2008, mens vinduerne er fra 2005. Tilhørende er der carport, redskabsrum samt en nem og overkommelig have.

Indretningen byder på et lyst og lækkert bryggers m. gulvvarme. Her er masser af skabs- og bordplads, så de praktiske gøremål kan klares uden problemer.

I forbindelse hertil, er der et stort og dejligt badeværelse med spabad og bruseniche. Her er naturligvis også gulvvarme. Der er i hjemmet en naturlig rød tråd, med bl.a. gipslofter overalt.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Ligeledes moderniseret med gulvvarme og inventar i 2008. Køkkenet fremtræder i gode materialer, hvor selv den kræsne køber bliver betaget.

I åben og naturlig forbindelse hertil, finder man stuen, som indbyder til mange hyggelige stunder. I forlængelse heraf, finder man et lyst værelse/kontor.

1. salen byder på repos og soveværelse. Her er loft til kip, der giver en god og rummelig fornemmelse. Perfekt forældreafdeling!

Dette hjem er til dig, der ikke har mod på at renovere selv, og som ønsker en nem og indflytningsklar løsning. ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendrømsmægler

Ejendommen er solgt
Fredensgade 21, Holsted St, 6670 Holsted