Solgt
Fortuna Alle 20, 6705 Esbjerg Ø
Villa

KØBSAFTALE UNDERSKREVET!

Fortuna Alle er en stille og fredfyldt gade, hvor tilværelsen for alvor kan nydes. Her er man samtidig i gåafstand til skole, indkøb, spisesteder og meget mere. Med andre ord, har du alt inden for rækkevidde. 

Nuværende ejer har siden 2009 løbende renoveret villaen, så man i dag får et lyst, velholdt og moderne hjem. Her er tænkt over detaljerne, så selv den kræsne køber stilles tilfreds. Tilhørende villaen er der en nem og overkommelig have, samt en dejlig garage med elport.

Indretningen er god, idet der er minimal spildplads. Allerede ved første indtræden får man en fornemmelse af den høje standard. Her er der et lyst og dejligt bryggers med tilhørende gæste W.C. – en god løsning for den travle og moderne familie.

"Hjertet" er det åbne køkken, hvortil man har spiseplads. Her er masser af skabs- og bordplads, således hele familien kan være samlet om madlavningen. I forbindelse hertil, finder man forældreafdelingen, som består af et stort soveværelse med tilhørende walk-in-closet. Dette rum har tidligere været et værelse, hvilket den sagtens kan omdannes til, ved at lave dør mod stuen i stedet.

Fra fordelingsgangen er villaens badeværelse, som byder på et moderne og tidløst udtryk. Her er naturligvis gulvvarme, samt løsninger af højeste kvalitet. Ydermere er der fra fordelingsgangen yderligere et godt værelse, samt gæsteentré. Det er også muligt at indtage kælderrummet (ca. 13 m2.), som er praktisk til opbevaring. 

Stuen er hyggelig og møbleringsvenlig. Her sørger de store vinduespartier for at drage lys og natur ind i det skønne hjem. Denne villa er den perfekte investeringsejendom, førstegangskøb eller til den etablerede familie. ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid! Kontakt os derfor allerede i dag.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Fortuna Alle 20, 6705 Esbjerg Ø