Solgt
Forsythiavej 44, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 1 DAG!

På én af Brammings mest populære familiegader, finder man dette arkitekttegnede hjem. Her får du en villa til den kræsne køber, der ønsker et hjem, som ikke findes tilsvarende i byen. Samtidig har villaen en unik beliggenhed for enden af lukket lomme, hvor man er helt uforstyrret. De mange stisystemer kan hjælpe børn i alle aldre til/fra skole, mens der ligeledes er rig mulighed for at nyde de mange grønne områder.

Villaen har en skøn have, samt mange velanlagte hyggekroge. Her er både plads til boldspil og leg, mens forældrene kan indtage den fantastiske terrasse. Derudover er der en god carport med tilhørende redskabsrum. Samtlige vinduer er skiftet, mens taget ligeledes er udskiftet.

Indretningen er moderne og tidløs, idet der er en voksen- og børneafdeling. Hele villaen er samtidig fuldmuret, mens der er loft til kip i alle rum. Her er tale om mange detaljer, som vil behage den kræsne køber.

Fra entréen finder man det ene badeværelse. Badeværelset har bruseniche og gulvvarne, og fremtræder med lyst inventar. I naturlig forbindelse hertil, er der et stort soveværelse m. faste skabe.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Køkkenet er moderniseret i 95′, hvorfor der også er masser af skabs- og bordplads. Der er fra alrummet mulighed for at indtage den skønne terrasse, hvorfra aftensolen kan nydes.

I åben forbindelse til alrummet, er der en hyggelig og møbleringsvenlig opholdsstue med brændeovn. Stuen er nedsænket, som samtidig er med til at skabe en unik hygge.

Der er fra stuen adgang til et stort bryggers. Her er plads til børnenes skoletasker og overtøj. Perfekt til den pladskrævende familie.

Børneafdelingen er en tilbygning fra 1998, hvortil man finder 3 gode værelser samt badeværelse. Badeværelset har gode detaljer, og fremtræder ligeledes tidløst. Værelserne er perfekte for børn i alle aldre.

Dette er et helt unikt hjem, som er sjældent udbudt til salg i Bramming. Hvis du er nysgerrig, er du velkommen til at kontakte ejendrøm allerede i dag, for mere information.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Forsythiavej 44, 6740 Bramming