Solgt
Forsythiavej 26, 6740 Bramming
Villa

SOLGT – LIGNENDE SØGES!

ejendrøm har nu fornøjelsen af at udbyde denne meget velholdte villa til salg. Villaen er beliggende i et af de populære lommer på Forsythiavej. Her har man et rigtig godt naboskab og en rigtig god cykelforbindelse til alle byens faciliteter, såsom indkøb, skole, svømmehal, fritidscenter og meget mere.

Af moderniseringer bør det fremhæves at sælger har fået renset og malet taget, alle vinduer pånær døren er skiftet i 2019/2020, eltavlen er skiftet i 2020 samt er der kommet iverplank på udhæng og gavle på både hus og garage. 

Villaen er perfekt til førstegangskøb, – til parret der har et barn eller to – eller som seniorbolig. Villaen er indrettet med: hyggelig bryggers med plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Videre finder du et velholdt køkken med spiseplads. Er drømmen et køkken/alrum er muligheden her også, da man kan vælte væggen indtil stuen og få et gennemgangslys.

Fordelingsgangen byder på to rigtig gode værelser, et fint badeværelse med bruseniche og gulvvarme fra 2005. Videre er et super soveværelse med faste skabe. 

Villaens stue er hyggelig, møbleringsvenlig med brændeovn og med et super godt lysindfald fra de store vinduespartier. 

Fra stuen er der udgang til en hyggelig terrasse. 

Tilhørende villaen er en super fed garage på 57 m2 fra 2001. I garagen finder du 2 gode rum som kan bruges til værksted, opbevaring eller som disponibelrum til teenageren. 

Haven er et kapitel for sig selv og med 2 gode terrasser hvor man kan nyde solen. 

Så søger du en indflytningsklar villa i et super godt kvarter? Så er Forsythiavej 26 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm på 92 44 43 38 for en fremvisning allerede i dag.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Forsythiavej 26, 6740 Bramming