Solgt
Forsythiavej 21, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 10 MDR.

I det skønne kvarter på Forsythiavej, hvor alting er inden for cykelafstand, finder man denne velrenoverede villa. Villaen har i perioden 2011 til 2018 gennemgået mange store moderniseringer, så det i dag fremtræder som et lyst og moderne hjem. Tilhørende villaen er der en nem og overkommelig have, samt garage m. elport og redskabsrum.

Indretningen byder på et lyst bryggers, hvor der er plads til praktiske gøremål, såsom tøjvask.

Samlingspunktet er det lyse og lækre HTH køkken fra 2018. Her er alt i bedste kvalitet, og indbyder til mange hyggelige stunder for hele familien.

Herfra er der 2 gode børneværelser. Begge værelserne er rummelige, og er beliggende i selvstændig afdeling, hvorfra børnene frit kan opholde sig, uden at forstyrre resten af familiens medlemmer.

Stuen er rummelig og møbleringsvenlig. Her er både plads til spisemiljø, samt opholdsstue. Fra stuen er der direkte udgang til skøn havestue fra 2011. Havestuen kan bruges hele året, og forlænger glæden til den danske natur. Fra havestuen er der ligeledes udgang til den vestvendte terrasse, hvorfra aftensolen kan nydes.

Villaens entré er bindeleddet i voksenafdelingen. Her er et godt soveværelse m. faste skabe, samt lyst og lækkert badeværelse fra 2014 m. gulvvarme. Badeværelset er ligeledes opført i gode kvalitetsmaterialer, så der er ikke gået på kompromis med kvaliteten.

En skøn villa til den kræsne køber, der prioriterer en god beliggenhed og gode moderniseringer. ejendrøm står klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Forsythiavej 21, 6740 Bramming