Forsythiavej 20, 6740 Bramming
Villa

PRISVENLIG FAMILIEVILLA I GRØNNINGEN

Nu er der endelig godt nyt, til dig der søger et rummeligt familiehjem, med god plads til børnene. Grønningen er særdeles attraktiv, idet man er i cykelafstand til grønne områder, skole, fritidscenter mv. – her er alt inden for rækkevidde, mens børnene trygt kan færdes i området. 

Villaen er løbende moderniseret, mens haven er utrolig nem og overkommelig. Tilhørende villaen er der en dejlig overdækket terrasse, samt værksted/redskabsrum. 

Indretningen byder på en pæn gæsteentré, samt direkte indgang til et lyst bryggers. Bryggerset fremtræder med god plads til overtøj, skoletasker mv. Herfra har man direkte adgang til villaens "hjerte".

Det åbne og skønne køkken/alrum er pænt moderniseret med troltekt lofter og et lyst køkken. Her er plads til hele familien under madlavningen, mens alrummet byder på god plads under spisningen. Herfra har man desuden direkte udgang til terrassen. I åben og naturlig harmoni hertil, finder man en hyggelig opholdsstue.

Fra entréen er der et lyst badeværelse m. gulvvarme. Dertil er der et godt værelse/kontor. Entréen er samtidig bindeleddet til 1. salen, som byder på i alt 4 store værelser. En fantastisk afdeling for den pladskrævende familie. 

ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag! Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendrømsmægler

1.548.000 kr.
Forsythiavej 20, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.548.000 kr.
Udbetaling 80.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.904 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.918 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.121 kr.