Solgt
Forsythiavej 19, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 34 DAGE!

ejendrøm har nu fornøjelsen af at udbyde denne meget velholdte villa til salg. Villaen er beliggende i bunden af en af lommerne i det populære Forsythiavej. Her har man et rigtig godt naboskab og en rigtig god cykelforbindelse til alle byen faciliteter, såsom indkøb, skole, svømmehal, fritidscenter og meget mere. 

Villaen er perfekt til førstegangskøb, – til parret der har et barn eller to – eller som seniorbolig. Villaen er indrettet med: hyggelig bryggers med plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Videre finder du et velholdt køkken med spiseplads. Er drømmen et køkken/alrum er muligheden også at man kan vælte væggen indtil stuen, og få et gennemgangslys. 

Endvidere er et fint værelse, hvor man har taget den gamle entré med til værelset, yderligere et mindre værelse, et stort soveværelse med gode faste skabe samt et flot og modne badeværelse fra 2016 med gulvvarme og bruseniche. 

Villaens stue er hyggelig og indbyder til leg og gæster. Fra stuen er der udgang til en fin udestue på 24 m2 med brændeovn. Udestuen er med til at forlænge sommeren og kan bruges året rundt. Herfra har man en super udsigt. 

Tilhørende villaen er en fin carport med tilhørende redskabsrum samt en rigtig fin have hvor der er plads til både trampolin og hvor solen kan nydes. 

Så søger du en indflytningsklar villa i et super godt kvarter? Så er Forsythiavej 19 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm på 92 44 43 38 for en fremvisning allerede i dag. 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Forsythiavej 19, 6740 Bramming