Solgt
Forbrovej 3, Vilslev, 6771 Gredstedbro
Villa

NEM OG OVERKOMMELIG VILLA

I perfekt afstand til Gredstedbro, i de smukkeste omgivelser, finder man dette skønne og velholdte hjem. Her er alting løbende moderniseret, så man i dag får et lyst og indflytningsklart hjem. Tilhørende villaen er der en skøn have, med mange hyggekroge. Her er samtidig udsigt over åbne marker, hvor stilheden og naturen kommer til sin ret.

Villaen har cykelsti hele vejen til skole, indkøb og fritidsfaciliteter i Gredstedbro, hvilket gør placeringen perfekt for børnefamilien. Dertil har villaen en god indretning, der er særdeles velegnet til den travle familie.

Fra entréen finder man et stort og lyst køkken/alrum. Her er skabslågerne skiftet i 2010, hvilket gør køkkenet moderne og indbydende. Samtidig sikrer de mange vinduespartier et skønt lysindfald til det hyggelige hjem. Alrummet byder på masser af plads til hele familien. Her sørger langbordet for at rummet er rig på plads, når højtiderne skal nydes.

I stuen og alrummet er der både brændeovn, samt nyere varmepumpe. Begge dele er med til at sikre en billig varmeregning. Stuen er møbleringsvenlig, og byder på gode rammer, når tilværelsen skal nydes.

Fra stuen er der et rummeligt soveværelse med eget badeværelse. Perfekt forældreafdeling, der gør det muligt at holde familien adskilt i den hektiske hverdag. Badeværelset er moderniseret i 2014, i gode og tidløse materialer.

Villaens gæsteentré, er bindeleddet til yderligere 2 gode værelser. Ideelt for teenagerne, der ønsker egen ind- og udgang. I forbindelse hertil, er der ligeledes et lyst og moderne badeværelse fra 2014.

Tilhørende villaen er der en carport med værksted/brændeskur. Ideelt til gør-det-selv-manden, der ønsker plads til sine hobbyer. Alt i alt en fantastisk villa, der kræver et besøg! Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Forbrovej 3, Vilslev, 6771 Gredstedbro