Solgt
Forårsvej 5, Andrup, 6705 Esbjerg Ø
Villa

SOLGT PÅ 5½ MÅNED!

Andrup er med sin korte afstand til Esbjerg et oplagt valg for dig, som ønsker trygge rammer og omgivelser for dig og familien. Andrup byder på skole og godt lokalsammenhold. Her hjælper man hinanden i den travle hverdag. Afstanden til Esbjerg gør det til en leg at komme til/fra arbejdspladsen. 

Villaen er løbende moderniseret, og fremtræder i dag som et lyst og indbydende hjem, hvor kun fantasien sætter grænser. Her er masser af plads til den store børnefamilie. Tilhørende villaen er der en god carport med redskabsrum. Haven er nem og overkommelig, og byder på god plads til børnenes leg.

Indretningen har mange muligheder. Entréen forbinder villaen; herfra er der et lyst og åben køkken med spiseplads. Ydermere er der et gæste-W.C.

Stuen er et kapitel for sig. Her er store vinduespartier, samt en nedsænket afdeling med pejs. Et imponerende rum med direkte udgang til den skønne terrasse. Her kan man sagtens skabe et lyst og åbent køkken/alrum, hvis behovet skulle opstå.

Fra fordelingsgangen finder man yderligere 3 store værelser, hvoraf det ene tidligere har været opdelt i 2. Med andre ord kan man danne 3 børneværelser. Soveværelset har faste skabe og god gulvplads.

I forbindelse til værelserne, er der et godt disponibelt rum. Her er gode opbevaringsmuligheder, og fungerer i dag perfekt som et viktualierum. 

Badeværelset er lyst og indbydende. Her er bruseniche og badekar, så selv den kræsne køber stilles tilfreds. Her er naturligvis også gulvvarme.

Bryggerset er praktisk til hjemmets mange gøremål. Her kan tøjvasken uden problemer klares. Der er samtidig direkte udgang til yderligere en god terrasse, hvorfra tilværelse kan nydes. 

Forårsvej er en fantastisk beliggenhed for dig, der drømmer om de bedste rammer for dig og familien. ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid! Kontakt os allerede i dag for nærmere information.


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Forårsvej 5, Andrup, 6705 Esbjerg Ø