Fiskerivej 9, Nørå, 6740 Bramming
Villa

I UDKANTEN AF BRAMMING

Med kun 1,5 km. til byskiltet i Bramming, har denne villa en fantastisk placering i naturrige omgivelser, men stadig tæt på byens pulserende liv. Dertil er villaen beliggende i en meget god afstand til motorvejsafkørslen, så man let kan komme til/fra arbejdet. Her kan du nyde naturen, haven og terrasse i fulde drag, når den hektiske hverdag er overstået.

Villaen har løbende gennemgået mange store moderniseringer, hvor bl.a. samtlige vinduer løbende er udskiftet. Tilhørende villaen er der en stor dobbelt garage med elporte. Herfra kan man gå tørskoet ind i bryggerset. 

Fra bryggerset finder man en lys entré, hvorfra man har adgang til det store badeværelse. Her er loft til kip, gulvvarme, bruseniche og badekar. Perfekt til den kvalitetsbevidste køber.

"Hjertet" er det åbne og lyse køkken m. spiseplads. Her kan familien samles om madlavningen, mens udsigten til den skønne have kan nydes.

I naturlig forbindelse hertil, finder man den store opholdsstue. Stuen er møbleringsvenlig og hyggelig – her er rig mulighed for at smide sig i sofaen og slappe af.

Fra stuen er der et godt værelse, som samtidig er bindeleddet til 1. salen. Ligesom resten af villaen, er 1. salen renoveret. Her er loft til kip og et ekstremt godt lysindfald. De 2 store værelser danner rammerne om en god afdeling til forældrene og barn. 

Dette er en perfekt mulighed for dig der ønsker fred og ro, men samtidig ønsker let tilgang til områdets mange faciliteter! ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid. Kontakt os allerede i dag!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendrømsmægler

1.298.000 kr.
Fiskerivej 9, Nørå, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.298.000 kr.
Udbetaling 65.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.051 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 4.983 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.310 kr.