Solgt
Fiskenes Kvarter 82, 6710 Esbjerg V
Villa

SOLGT PÅ 4 DAGE – VI HAVDE FLERE KUNDER!

Unik mulighed for at blive ejer af sjælden udbudt villa på populær beliggenhed! 


Vi har glædet os til at præsentere den her nyhed i Sønderris, som ligger på en helt fantastisk beliggenhed med kort afstand til alt hvad man har brug for i hverdagen, det bliver ikke nemmere. 

Til boligen er der fint skur og carport til bilen, dertil har man en nem og overskuelig have. Den flisebelagte terrase vender godt og her er der rig mulighed for mange gode aftener med grill og hygge. 

Boligen fordeler sig på 2-plan og har en super god og praktisk indretning med minimal spildplads. Man bliver budt velkommen i det flotte og moderniseret bryggers med plads til overtøj og vask. Herfra ind i det store og åbne køkken med god plads og masser af lys fra det store vindues-parti ud mod terrassen.  Herfra adgang til godt og rummeligt soveværelse med god skabsplads. Dertil et godt og stort badeværelse som fremstår i nyere stand og med tidsløse materialer.  Der er en god rød tråd igennem hele stueplanen!

1. salen byder på en stor stue samt 2 gode børneværelser. Perfekt afdeling til børnene, hvor stuen kan have mange funktioner, evt. fælles aktivitetsrum til børnene eller bare en god og stor tv-stue til hele familien. 

alt i alt en fantastisk bolig, som fremstår i god og indflytningsklar stand. Et oplagt køb til førstegangskøberne eller den lille familie, som har et ønske om en nem og tryg hverdag i gode rammer i Sønderris. 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Fiskenes Kvarter 82, 6710 Esbjerg V