Nyhed
Fiskenes Kvarter 134, Sønderris, 6710 Esbjerg V
Rækkehus

Unik mulighed for at blive ejer af eftertragtet rækkehus på populær beliggenhed!

Vi har glædet os til at præsentere denne spændende nyhed i Sønderris, som ligger på en helt fantastisk beliggenhed med kort afstand til alt hvad man har brug for i hverdagen, det bliver ikke nemmere.

Boligen fordeler sig på 2-plan og har en super god og praktisk indretning med minimal spildplads. Rummeligt køkken i enkel stil med god plads til mindre spiseplads.. Samt en stue/spisestue i ét, hvortil man har udgang til den overdækket terrasse og det lille græsareal hvor sælger her har lavet udgang direkte til legepladsen. 

1. salen byder på 2 gode værelser, hvor man i det ene værelse har udnyttet loftarealet optimalt, som kan bruges som soveplads eller til opbevaring. Dertil byder 1. salen også på et stort badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler hvis man i stueplan vil udnytte "bryggerset" til et gæstetoilet i stedet. 

Det skal også nævnes at der er to skure til opbevaring og plads til cykler.

alt i alt en fantastisk bolig, som fremstår i god og indflytningsklar stand. Et oplagt køb til førstegangskøberne eller den lille familie, som har et ønske om en nem og tryg hverdag i gode rammer i Sønderris.

Vi glæder os til at fortælle meget mere om dette fine rækkehus! 

1.548.000 kr.
Fiskenes Kvarter 134, Sønderris, 6710 Esbjerg V


Yderligere detaljer
Pris 1.548.000 kr.
Udbetaling 80.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.667 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 7.167 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.815 kr.