NYHED
Finlandsgade 65, st , 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

228 RENOVEREDE ETAGEMETER I ESBJERG

Totalrenoveret New-Yorker lejlighed med egen garage!

Har du ofte gået med en drøm om at bo i New-York? Så er denne lejlighed det tætteste du kommer på det i Esbjerg, man kan ikke undgå, at drømme sig lidt til New-York når man bevæger sig rundt i denne fede lejlighed, specielt i alrummet, hvor man har en helt fantastisk rumfornemmelse grundet det gode lysindfald og den gode højde til loftet. Sælger har renoveret boligen flot og der er sans for detaljerne, meget indbydende med massive egetræsgulve, stålbordplade, new-yorker murstens væg og meget mere, dertil får man en lejlighed i en størrelse og stand man sjældent finder så centralt i byen og endda med egen garage. 

Lejligheden og ejendommen er blevet totalrenoveret af sælger indenfor de seneste år og man får her fornøjelsen af fortidens charme med nutidens komfort, eksempelvis er der gulvvarme i hele lejligheden og ligeledes har ejendommen fået et energimærke A2010. Ejendommen er utrolig smuk og er renoveret med respekt for den oprindelig stil, det nye naturskiffertag kombineret med de store vinduer skaber en flot rød tråd.

Beliggenhed er ideel for jer, som ønsker at komme ind til byen, men alligevel beliggende i et roligt og mondænt kvarter med smukke ældre ejendommen. Byen er i kort gåafstand, hvor man har alt hvad man skal bruge i hverdagen indenfor gåafstand.

Lejligheden har en god indretning og I kan glæde jer til at få

Stueplan:  Fin entré med adgang til stueplan og kælderen, herfra kommer man direkte ind i boligen alrum, som er noget helt for sig selv, her er der tænkt gode løsninger, valg af materialer og masser af naturligt lysindfald igennem de store vinduespartier. Her er der god plads både til spiseplads. Fra alrummet er der adgang til fin stue, 2 værelser og et lækkert badeværelse. 


God disponibel kælder: 

Til kælderen er der både nedgang direkte for stueplan, men også udefra. I kælderen er der gulvvarme og I får her 4 gode disponible rum & et lækkert badeværelse holdt i samme gode stil som resten af lejlighed. En perfekt afdeling til hobby, teenageren, kælderen har en god højde og kombineret med gulvvarmen er det nogle meget gode ekstra disponible m2. 

Én lejlighed for sig selv og skal uden tvivl opleves…


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

3.798.000 kr.
Finlandsgade 65, st , 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 3.798.000 kr.
Udbetaling 190.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 3.311 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 17.544 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 14.234 kr.