NYHED
Finlandsgade 65, 1 , 1, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

TOTALRENOVERET NEW-YORKER LEJLIGHED!

Totalrenoveret New-Yorker lejlighed med egen garage! 

Har du ofte gået med en drøm om at bo i New-York? Så er denne lejlighed det tætteste du kommer på det i Esbjerg, man kan ikke undgå, at drømme sig lidt til New-York når man bevæger sig rundt i denne fede lejlighed, specielt i alrummet, hvor man har en helt fantastisk rumfornemmelse grundet det gode lysindfald og de cirka 4 meter til loftet. Sælger har valgt sorte troldtektslofter, som giver en fantastisk akustik i rummene, men udover dette, så passer de bare helt perfekt sammen med de massive egetræsgulve, en god kontrast. 

Lejligheden og ejendommen er blevet totalrenoveret af sælger indenfor de seneste år og man får her fornøjelsen af fortidens charme med nutidens komfort,  eksempelvis er der gulvvarme i hele lejligheden og ligeledes har ejendommen fået et energimærke A2010. Ejendommen er utrolig smuk og er renoveret med respekt for den oprindelig stil, det nye naturskiffertag kombineret med de store vinduer skaber en flot rød tråd. 

Beliggenhed er ideel for jer, som ønsker at komme ind til byen, men alligevel beliggende i et roligt og mondænt kvarter med smukke ældre ejendommen. Byen er i kort gåafstand, hvor man har alt hvad man skal bruge i hverdagen indenfor gåafstand. 

Lejligheden har en god indretning og I kan glæde jer til at få: 

  • Solvendt altan ud mod hyggelige Finlandsgade 
  • Egen indgang/opgang til lejligheden 
  • Fint lille bryggers, som er gemt godt væk 
  • Fantastisk alrum med det bedste lysindfald, da man har fine  vinduespartier til begge sider. Uden tvivl lejlighedens bedste rum
  • Stilrent køkken fra HTH med stålbordplade og indbygget vask
  • 2 store og meget brugbare hemse 
  • 3 gode værelser 
  • Lækkert badeværelse holdt i flotte grå klinker, her med stort vindues, naturligt lysindfald og god plads til bad, vask og toilet 

Én lejlighed for sig selv og skal uden tvivl opleves… 


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

2.998.000 kr.
Finlandsgade 65, 1 , 1, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 2.998.000 kr.
Udbetaling 150.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.737 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 13.860 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 11.245 kr.