NYHED
Fengers Alle 5A, 6740 Bramming
Villa

STOR FAMILIEVENLIG VILLA MED 4 VÆRELSER

Nu har ejendrøm fornøjelsen af at udbyde denne kvalitets villa til salg! Villaen er beliggende på én af byens mest populære adresser, hvor man er i gåafstand til alle byens faciliteter. Fra haven er der udgang til den kendte "andesø" og Biblioteketsparken. 

Beliggenheden er fuldstændig i top. Villaen ligger ned af den stille vej "Fengers Alle". Fra villaen er der adgang direkte ned til togstationen, så det er nemt og hurtigt at tage offentlig transport.

Villaen er i de bedste materialer og der er ikke gået på kompromis med noget, her er gulvvarme i hele stueetagen og troldtekt lofter.

Indretningen byder på flot og indbydende hall, som er meget præsentabel. Herfra finder du et godt og lyst badeværelse og opgangen til 1 sal. Forældreafdelingen byder på et regulært soveværelse med faste skabe, samt badeværelse med god og rummelig bruseniche. 

Villaens "hjerte" er det store og funktionelle køkken/alrum med god plads til at gøre madlavningen til en leg. Her har du et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier. Fra alrummet er der udgang til flere hyggelige terrasser, som byder op til mange hyggelige stunder med familie og venner. 

I forbindelse med alrummet er et fedt "vinrum", eller hvis behovet er der, kan dette anvendes til at godt og regulært viktualierum. 

Gennem de flotte franske døre er en rigtig hyggelig, lys og indbydende stue med plads til hele familien. 

Villaens 1. sal byder på et super fedt aktivitetsrum, samt 4 store børneværelser. 

Haven er et kapitel for sig selv, her kan man nyde hver en krog. Samtidig er der en rummelig garage med tilhørende redskabsrum. 

Søger du en kvalitetsvilla med en suveræn beliggenhed? så ring til ejendrøm allerede i dag for en fremvisning på 92 44 43 38.


Vil du vide mere om ejendommen?

3.398.000 kr.
Fengers Alle 5A, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 3.398.000 kr.
Udbetaling 170.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.858 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 12.889 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 11.169 kr.