Solgt
Fengers Alle 24, 6740 Bramming
Villa

UNDER HANDEL – LIGNENDE SØGES!

Nu udbydes udsøgt kvalitetsvilla i hjertet af Bramming. Her er detaljer og løsninger, som vil behage den kræsne køber, der har fokus på det unikke. Dette hjem oser af historien fra Bramming. Villaen er beliggende på én af byens mest populære adresser, hvor man er i gåafstand til alle byens faciliteter.

Villaen har en nem og overkommelig have, hvortil der er en dejlig terrasse. Tilhørende er der garage, som primært bruges til haveredskaber og cykler.

Fra den rummelige entré, finder man en smuk hall, som er et bindeled i hjemmet. Herfra har man opgang til 1. salen. I forbindelse med hall’en finder man et lyst og dejligt badeværelse m. bruseniche. Badeværelset er lyst og tidløst.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Her er masser af plads til hele familien, når madlavningen skal klares. Et fantastisk rum, der er ideelt for den travle børnefamilie. De store vinduespartier sørger samtidig for et dejligt lysindfald, mens man har frit udsyn til den lukkede have.

Stuen er helt utrolig. Her er en imponerende loftshøjde samt en skøn karnap. Her er plads til det lange spisebord, når gæsterne skal på besøg. Samtidig er der rig mulighed for et hyggehjørne, hvor man kan slappe af.

1. salen byder på 3 gode værelser, hvoraf det ene i dag bruges som soveværelse. Fra soveværelset er der desuden direkte udgang til en skøn altan, hvorfra aftensolen kan nydes. Ydermere er der et moderniseret badeværelse med bruseniche. En perfekt afdeling, hvor børn i alle aldre stilles tilfreds. 2. salen er desuden udnyttet til en hems, som giver et ekstra legerum for ungerne. 

Kælderen har en fin loftshøjde, og har altid haft gode anvendelsesmuligheder for familien. Her er et godt viktualierum, hvor opbevaringsmulighederne er mange. Det er også i kælderen at man finder villaens bryggers/vaskerum. Et perfekt område til de praktiske gøremål. Her er både god bord- og skabsplads. Til slut er der et godt disponibelt rum, som i dag bruges til kontor. Alternativet kunne være som teenageafdeling, da der er direkte udgang fra kælderen til haven.

ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid! Kontakt os allerede i dag – vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Fengers Alle 24, 6740 Bramming