Solgt
Fengers Alle 10, 6740 Bramming
Villa

SOLGT – LIGNENDE SØGES!

Nu er der godt nyt til den kræsne køber, der drømmer om en unik villa renoveret i den absolut bedste kvalitet. Her er ikke sparet på detaljer, såvel som materialer. I perioden 2015-2016, har villaen gennemgået en imponerende renovering, men stadig med visheden om at bevare de mange tidløse detaljer. Med andre ord er det i dag et moderne hjem, til den tavle børnefamilie.

Allerede fra første indtræden i entréen bliver man grebet af de mange detaljer. Teaktræs vinduerne giver en perfekt kontrast til den flotte facade, og det ædelengroberede tegltag. Entréen er bindeleddet til 1. salen. 

Der er gulvvarme i hele stueplanen, der sikrer et gode indeklima. "Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Køkkenet er fra Svane, og fremtræder i lyse og tidløse materialer. Der er fra alrummet direkte udgang til den skønne og velanlagte terrasse. I alrum og stue er der desuden sildebensparket. Stuen er møbleringsvenlig og med store vinduespartier, der giver et skønt lysindfald. 

Villaens bryggers er rummelig og med god gulvplads. Hertil finder man et godt vaskerum, som er ideel til huslige gøremål. I forbindelse med bryggerset er der en stor voksenafdeling. Her er mulighed for at etablere et stort soveværelse, som er særskilt fra villaens resterende værelser.  Dertil et lækkert badeværelse m. stor bruseniche.

1. salen byder på stort soveværelse m. faste skabe. Et lyst og lækkert badeværelse m. gulvvarme – ligeledes renoveret i 2016. Her er badekar og bruseniche. Yderligere finder man 2 gode børneværelser på 1. salen – en perfekt afdeling, hvor børnene kan opholde sig og lege uden at forstyrre resten af hjemmet.

Tilhørende den skønne have og terrasse, finder man en god garage. Fengers Alle 10 er til dig, der elsker den gode kombination af "nyt og gammelt". Her er kræset om detaljen, og det kommer sig til udtryk overalt hvor øjet rækker. Vi glæder os til at byde dig velkommen.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Fengers Alle 10, 6740 Bramming