Solgt
Falkevej 2B, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 45 DAGE!

På den yderst attraktive adresse Falkevej i Bramming, finder man denne fantastiske villa, der med sine mange moderniseringer fremtræder som et yderst moderne og lækkert hjem. Her er plads til den store familie, og beliggenheden gør det muligt at gå/cykle til og fra skole og byens andre faciliteter. 

Villaen fik træ/alu vinduer i 2005 mens taget ligeledes blev skiftet i 2005. I forbindelse med tagets udskiftning blev alt udhæng gjort vedligeholdelsesfrit. Med andre ord er hele villaen vedligeholdelsesfri overalt! Dette kvalitetshus er tegnet af arkitekten Børge Stokholm, som er kendt for sin kompromisløse tilgang.

Rummeligheden i dette hjem er fænomenal. Med både voksen- og børneafdeling, er villaens særdeles velindrettet. 

Fra gæsteentréen finder man villaens "pejsestue" og opholdsstue. Stuerne er møbleringsvenlige og indbyder til mange hyggelige stunder for hele familien. Der er ligeledes direkte udgang til haven, fra de store vinduespartier.

Det er også fra stuen man finder villaens forældreafdeling, bestående af et stort og rummeligt soveværelse med eget badeværelse og indgang. Badeværelset har naturligvis gulvvarme og bruseniche.

Køkken/alrummet er moderniseret i 94′, hvorfra man har direkte udgang til den skønne terrasse. Her kan grillaftenerne nydes til fulde, i det skønne sommermåneder.

Fra fordelingangen finder man ydermere et gæste W.C. og villaens spisestue, som med fordel kan tillægges køkken/alrummet, og på den måde få et endnu større køkken/alrum – såfremt denne drøm skulle forefindes.

Bryggerset har egen udgang og blev ligeledes moderniseret i 2005. Bryggerset har masser af plads til praktiske gøremål, barnevogne mv. Igen – perfekt for den pladskrævende køber. Det er også fra bryggerset der er nedgang til 80 m2. stor kælder.

I børneafdelingen er der 4 store børneværelser med eget badeværelse. Badeværelset har badekar, bruseniche og egen sauna. En helt unik oplevelse, der kræver et besøg!

I kælderen er der god loftshøjde og gode disponible rum. Kælderen bruges i dag til hhv. viktualierum, teknikrum og aktivitetsrum. Her er de perfekte rammer for et lækkert herrerum eller teenageafdeling.

Tilhørende villaen er der carport og isoleret redskabsrum. Så drømmer du om en unik villa i hjertet af Bramming? Så er Falkevej 2B en helt unik mulighed for dig der ønsker plads til hele familien!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Falkevej 2B, 6740 Bramming