NYHED
Fællesvirkevej 4, Lourup, 6690 Gørding
Villa

FANTASTISK LANDSTED TÆT PÅ GØRDING

Drømmer du om at få fred, ro og natur helt tæt på kroppen? Så er Fællesvirkevej 4 en oplevelse værd. Her forsvinder jobbet og byens hektiske virvar, mens omgivelserne danner rammerne om et skønt familiehjem fyldt med muligheder! 

Villaen har siden 2002 gennemgået mange store moderniseringer og ombygninger, så man i dag får et total indflytningsklart hjem i de bedste materialer. Tilhørende villaen er der mulighed for mindre dyrehold, eller erhverv. De mange gode udhusbygninger har et utal af muligheder. Derudover er der dobbelt garage med elporte, hvorfra man kan indtage villaen tørskoet.

Villaens entré er bindeleddet i hjemmet. Herfra finder man et stort og lyst badeværelse. Fra fordelingsgangen er der i alt 3 store børneværelser, samt en rummelig soveværelse. Ydermere er der et lækkert badeværelse med spabad og bruseniche. 

Bryggerset er både rummelig og praktisk. Her er der rigelig med plads til de praktiske gøremål, såsom tøjvask mv. Et dejligt rum, som vil behage den store børnefamilie.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Her er der loft til kip, som giver en fantastisk rumfornemmelse. Herfra har man direkte udgang til den fantastiske have og terrasse. Det gennemgående lysindfald sørger for en helt unik oplevelse. I åben forbindelse til alrummet, er der en hyggelig opholdsstue med brændeovn. I forlængelse heraf er der et mindre kontor, som dog kan tillægges stuen, hvis behovet for mere stue skulle opstå.

Dette hjem skal opleves, så kontakt ejendrøm allerede i dag – vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

2.498.000 kr.
Fællesvirkevej 4, Lourup, 6690 Gørding


Yderligere detaljer
Pris 2.498.000 kr.
Udbetaling 125.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.806 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 11.834 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 9.603 kr.