Eranthisvej 23, Fovrfeld, 6710 Esbjerg V
Villa

TOP RENOVERET VILLA I UDSØGTE MATERIALER

I det populære Fovrfelt tæt på Dyrehaven, finder man dette fantastiske hjem. Villaen blev total renoveret i 2018-2019, hvor kun en enkelt ydervæg forblev tilbage. Dermed er ALT lavet i denne periode, hvilket betyder at du i dag får et top moderne hjem, hvor selv den kræsne køber bliver betaget.

Tilhørende villaen er der en stor garage på 48 kvm. med elport. Her er god plads til bilen, gør-det-selv-manden og diverse hobbyer. Et fantastisk rum, som samtidig gør det muligt at gå tørskoet ind i villlaen. Haven er velanlagt og hyggelig. Her er alle faciliteterne til ungernes leg, og de sene grillaftener. 

Indretningen byder på mange unikke løsninger og detaljer. Her er det i sær de smukke klinker der springer i øjnene. Fra entréen er der desuden et stort og rummeligt bryggers – her er god plads til børnenes overtøj, skoletasker mv.

"Hjertet" er det lækre køkken/alrum. Her er der loft til kip, mens de store vinduespartier sikrer et imponerende lysindfald. De mange detaljer er med til at skabe en unik og hyggelig stemning i hjemmet. I åben forbindelse til alrummet, finder man en hyggelig opholdsstue, hvor børnene kan flyde ud, mens forældrene klarer madlavningen. Der er desuden direkte udgang til de to terrasser, hvoraf det ene er overdækket.

Fordelingsgangen forbinder hjemmet på en god og harmonisk måde. Herfra finder man børneafdelingen, som består af i alt 3 gode værelser. Her kan børn i alle aldrer lege, uden at genere resten af hjemmet. I forbindelse hertil, er der et lyst og flot badeværelse m. bruseniche.

Voksenafdelingen består af et stort soveværelse med walk-in-closet, kontor og badeværelse. Badeværelset er et kapitel for sig. Her er både stor bruseniche, samt badekar. En helt unik afdeling, hvor velværet er i højsædet.

Dette hjem skal opleves og ses – kontakt ejendrøm allerede i dag for en fremvisning! Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendrømsmægler

4.198.000 kr.
Eranthisvej 23, Fovrfeld, 6710 Esbjerg V


Yderligere detaljer
Pris 4.198.000 kr.
Udbetaling 210.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.513 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 15.912 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 13.789 kr.