Solgt
Engvej 3, 6690 Gørding
Villa

LIGNENDE SØGES!

Nu er der en helt unik mulighed for at blive i ét med naturen, men alligevel være i cykel- og gåafstand til Gørding by. Gørding er en by i udvikling, hvor sammenhold og nærvær er vigtige. Her er indkøb, offentlig transport, skole og fritidscenter – med andre ord, alt hvad dagligdagen behøver.

Villaen har en fantastisk beliggenhed med udsigt over åløb. Dertil er villaen løbende moderniseret, så alting i dag fremtræder som et lyst og moderne hjem. 

Tilhørende villaen er der stor have med masser af plads til børnenes leg. Ydermere en god garage med port.

Planløsningen er ideel for den pladskrævende familie. Dette fornemmer man allerede ved entréen/bryggerset, som fremtræder i lyse og tidløse materialer. Herfra er der et godt kontor/værelse samt badeværelse m. gulvvarme fra 2013.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum fra 2002. Her sikrer det gennemgående lysindfald en fantastisk og rummelig fornemmelse. I åben forbindelse med alrummet, finder man en hyggelig opholdsstue. Herfra har man direkte opgang til villaens 1. sal.

1. salen er en perfekt børneafdeling med i alt 3 børneværelser. Dertil er der et w.c. En perfekt afdeling, hvor børnene kan færdes, uden at genere resten af hjemmet.

I 2006 er der lavet stor tilbygning. Hele tilbygningen er opført i bedste materialer, uden at ødelægge villaens smukke arkitektur. I tilbygningen er der yderligere 4 store værelser, hvoraf det ene er et ideelt soveværelse m. eget bad. Tilbygningen har gulvvarme overalt.

Et skønt hjem med plads til dine, mine og vores børn.

Bemærk: Der er 2 matrikler på ejendommen, som giver mulighed for en eventuel udstykning.


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Engvej 3, 6690 Gørding