NYHED
Engtoften 6, 6851 Janderup Vestj
Rækkehus

ATTRAKTIVT HJEM TÆT PÅ INDKØB, SKOLE OG OFFENTLIG TRANSPORT

I det hyggelige lokalsamfund Janderup, finder man dette skønne hjem fyldt med muligheder. Her er man i gåafstand til byens faciliteter, som bl.a. byder på skole, indkøb og fritidscenter. Med andre ord har du alt hvad du skal bruge i hverdagen inden for rækkevidde. 

Villaen er opført i gode materialer. Dertil er der en god dobbelt carport, med stort redskabsrum. Haven er nem og overkommelig, hvortil der er en fantastisk terrasse, samt overdækket terrasse.

Indretningen byder på et lyst bryggers med plads til de  praktiske gøremål. Herfra finder man et godt køkken med mulighed for spiseplads.

Fra entréen er der et stort badeværelse med badekar og bruseniche. Her er der naturligvis gulvvarme. Fordelingsgangen giver adgang til 2 store børneværelser, samt et dejligt soveværelse. 

Stuen er møbleringsvenlig og med store vinduespartier. Her har man desuden direkte udgang til den dejlige have og terrasse. 

Så har du brug for en god investering, førstegangskøb eller sidstegangskøb, så er alle mulighederne her! ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid – kontakt os derfor allerede i dag! Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendrømsmægler

898.000 kr.
Engtoften 6, 6851 Janderup Vestj


Yderligere detaljer
Pris 898.000 kr.
Udbetaling 45.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.585 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 3.441 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 2.986 kr.