Solgt
Engparken 67, 6740 Bramming
Villa

SOLGT TIL KØBERKARTOTEKET!

I det populære Engparken, finder man denne velholdte villa. Denne villa er løbende moderniseret, og byder samtidig på en fantastisk indretning, hvor der er plads til hele familien. Engparken er kendt for de grønne områder med stisystemer og legepladser – ideelt for børn i alle aldre. Her er man i cykelafstand til skole, indkøb, offentlig transport og fritidcentret.

Tilhørende villaen er der en fin carport med tilhørende værksted/redskabsrum. 

Villaen byder på en gæsteentré. Herfra er der et godt børneværelse, samt et rummeligt soveværelse m. faste skabe med tilhørende badeværelse med brus. 

Bryggerset byder på gode betingelser, når ungerne smider skoletaskerne, eller der er brug for at vaske tøj. Herfra finder man et tidløst køkken/alrum. Her er ligeledes gode opbevaringsmuligheder.

Fra alrummet finder du 2 gode værelser samt et fint badeværelse med brus. 

I naturlig forbindelse til køkkenet, finder man en hyggelig og lys stue. Her er masser af lysindfald fra de mange vinduespartier, der skaber de skønneste rammer. Her er masser af muligheder for at indrette sig efter eget ønske.

Tilhørende villaen er der en særdeles nem og overkommelig have med flere gode terrasser. Perfekt til børnenes leg, og de lange grillaftener.

ejendrøm glæder sig til at fremvise, så kontakt os allerede i dag for mere information!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Engparken 67, 6740 Bramming